Om klangmassage

Klangmassage er en massageform, som foregår med Tibetanske klangskåle, der via klang og vibrationer gå ind og påvirke længere inde i kroppen, end hvor en traditionel massage kan nå.

Du tænker måske, at det lyder lidt hokus pokus, men jeg vil sige, at jeg i mit arbejde som behandler er blevet noget bidt af denne behandlingsform. Det overrasker mig gang på gang, at der nærmest ikke er det område, som ikke kan påvirkes positivt med den nænsomme klangmassage.

Ved klangmassage anvendes der klangskåle til at give en dyb balanceret og meditativ afspænding.

Klangskålene placeres på udvalgte steder på kroppen og er fremstillet således, at lydene og vibrationerne forplanter sig ind i kroppen, hvor de finder frem til ubalancer og blokeringer og ganske enkelt genfinder balancen og løsner op.

Kroppen består af cirka 60-80 % væske, en masse bindevæv og celler. Cellerne kan sammenlignes lidt, med harddisken på en computer: De husker:
Al stress og jag, ængstelse og dårlige minder sætter sig i cellerne som enten fysisk smerte eller psykisk ubalance af den ene eller anden art. Det er netop det, klangmassagen går ind og løsner op for.

Vibrationerne fra klangskålene går direkte ind og påvirker de celler, der har behov for det, og hjælper kroppen i gang med selvhelbredelse.

Hvorfor gå med smerter, når man kan få et liv i balance med de unikke klangskåle.

Hvad kan klangmassage afhjælpe?

Post traumatisk stress

Lændeproblemer

Ryg og nakkesmerter

Stress, nedtrykthed og depression

Spændinger over alt i kroppen

Hovedpine / migræne

Piskesmæld

Tinnitus

Iskiasspændinger

Bækkenløsning

Tennisalbue

Knæskader

Menstruationssmerter

Hælespore